Spinning poleflow met Asia Q - 13 april - 13u15 en 15u - €35 (wachtlijst)

Twee workshops met de New Yorkse Asia Q (insta @asiaqpoles) op zaterdag 13 april.

Workshop 1: Divine Lines - Startuur om 11u30 en om 13u15 (wachtlijst)
In deze workshop spinning pole creëren we goddelijke lijnen in verschillende vormen in de danspaal. We experimenteren met verschillende entries en uitgangen en proberen deze naadloos te integreren in combo's en eigen freestyles. Een workshop met niveau beginners/intermediate: studenten moeten op een spinning paal kunnen klimmen.

Workshop 2: Flowing in Cursive - van 15u tot 16u30 (wachtlijst)
In deze workshop richten we ons op het verfijnen van kleine details om soepele overgangen te creëren, eenvoudige paden nieuw leven in te blazen en individuele oefeningen van studenten in vraag te stellen om te inspireren & versterken. Deze workshop is open niveau, maar leerlingen moeten wel zelfverzekerd en consequent kunnen klimmen op een spinning pole. Maw geen les voor mensen die voor het eerst paaldansen

Wanneer? Zaterdag 13 april, van 13u15 tot 16u30
Waar? Kavka Oudaan - Poledance Antwerp studio op de 2e verdieping
Niveau? Een basis in paaldansen is vereist voor beide workshops
Wakosta? €35 per deelnemer, per workshop. Geen terugbetalingen
Inschrijven? Doe je hier

Asia Q (zij/hen) is een paaldanseres en -instructrice uit New York City, VS. Ze paaldansen al vier jaar en geven al twee jaar les. Ze zijn gecertificeerd in Xpert levels 1 & 2, 3 & 4, Pre en Post Natal, en CPR. Asia Q is gespecialiseerd in aerial spinning paaldansen en hun dansstijl wordt door vrienden omschreven als vloeiend, teder en opzettelijk. Ze hopen hun studenten te inspireren en hen de middelen te geven om hun eigen unieke stijl te ontdekken door experimenteren aan te moedigen.

Marleen Cousin
+32 479 59 66 28
info@poledanceantwerp.be
Kavka
Oudaan 14
2000 Antwerpen