»
»
1. Niveau beginner

We starten vanaf 0, je dient dus geen eerdere ervaring met paaldansen te hebben. Wedden dat je op het einde van deze reeks erin zal slagen om je eigen lichaamsgewicht op te tillen?

»
»
2. Niveau beginner 1

Deelnemers hebben een eerste lessenreeks achter de rug en zijn vertrouwd met de basis van paaldansen: polespins (van een Back Hook tot een Hollywood spin), polemoves (bv. Genie & Cross Knee Release) en technieken aan beide kanten. Je kan een basic Poleclimb en kent de basis van een Invert. We starten met korte combo's aan & in de paal.

»
»
3. Niveau beginner 2

Je kan/kent de techniek van clean Inverts & Dismounts, Gemini, Scorpio, Hero, Poleplank, Crucifix en Superman aan beide kanten. We werken verder aan krachtopbouw en voeren paaldanscombo's in de paal uit (tot 3 opeenvolgende moves na mekaar).

»
»
4. Niveau Intermediate

Deelnemers hebben de 3 beginnersreeksen in onze studio doorlopen en hebben een degelijke kennis van/beheersen de basis van paaldansen aan beide kanten. Je kan inverten zonder 'aanloop/hupje' om deel te nemen aan deze lessen. Op het programma: moves als Butterfly & Shouldermount, combo's die meer kracht vereisen en flexy polemoves als Allegra & Libellulla. We beginnen aan onze aerial inverts te werken. Focus bij de opwarming verschuift naar conditioning en krachtopbouw.

»
»
5. Niveau Intermediate 1

Deelnemers hebben alle beginnersreeksen in onze studio doorlopen en voelen zich comfortabel in combo's van 4 opeenvolgende moves aan beide kanten. Op het programma: variaties op Butterfly, Shouldermount & Ayesha/Handspring en flexy moves als een Jade & variaties hierop. Je aerial invert lukt aan beide kanten zodat we kunnen starten met uitdagende & langere combo's die meer kracht vereisen.

»
»
6. Niveau Intermediate 2

We werken verder aan volgende moves en hun variaties: Brass Monkey, Butterfly extended & Handspring. Paaldanscombo's zijn langer (meer dan 4 moves zonder uit de paal te komen) en vereisen meer kracht, flexibiliteit en uithouding. 

»
»
7. Open Level

Deelnemers hebben minimum niveau Intermediate 2 dus ook studenten met een hoger niveau welkom. Je kan aerial Shouldermounts aan beide kanten en voelt je comfortabel in paaldanscombo's zonder te regrippen. In deze lessen werken we aan uitdagende polemoves (kracht en fexibiliteit) & -combo's met variaties op gekende moves. Challenge accepted!

»
»
8. Spinning pole

Om bij Poledance Antwerp deel te kunnen nemen aan de lessen Spinning Pole dien je al een eerdere ervaring met paaldansen op static pole te hebben. Mensen die bijvoorbeeld al een eerste volledige reeks voor beginners (aka 11 lessen) achter de rug hebben, kunnen zich registreren voor spinning pole. Absolute beginners worden niet toegelaten in deze lessen.

Zit je na het lezen van deze Levelvereisten toch nog met vragen, neem dan gewoon contact met ons op info@poledanceantwerp.be.
Je kan rekenen op:
- eerlijk en gefundeerd advies
- een antwoord op je vraag binnen de 48 uur