Workshop Duopole met Aurora & Tori Shiro - 27 April - 16u45 - €70 per dubbel

Hoe is het om je echt te verbinden en één te zijn met je duopartner in de paal? Hoe vind je balans en onvoorwaardelijk vertrouwen in unieke verstrengelde vormen omhoog of ondersteboven?

In deze duo workshop met Aurora Pole & Tori Shiro leer je niet alleen de magie, maar ook de rust om samen in duovormen te gaan en de spanning te vinden tussen symmetrie & onregelmatigheid. We voorzien je van prachtige duotrucs en streven er ook naar om op een intiem niveau contact te maken met je partner, zodat er meer creativiteit tussen jullie ontstaat. Verwacht shapes op spinning pole en ook wat statisch spel om een evenwichtige workshop te verkrijgen die voor iedereen haalbaar is.
Om de veiligheid te garanderen, worden waar nodig aanpassingen voorzien.

Wanneer? Zaterdag 27 april, van 16u45 tot 18u15
Waar? Kavka Oudaan - Poledance Antwerp studio op de 2e verdieping
Niveau? Klimmen in de paal, laybacks en leghangs lukken vlot zodat jullie beiden zonder problemen veilig in en uit de paal raken.
Bedoeling is om je als duo te registreren. Verwittig ons zsm als je geen duopartner hebt zodat we dit voor jou kunnen oplossen.
Prijs? €70 per dubbel. Je plaats is enkel verzekerd na betaling op BE35 0689 4052 2737 of via PayPal: https://www.paypal.me/aurorapole. Geen terugbetalingen.
Registreren? Via deze link of stuur een bericht naar aurorarorypole@gmail.com en wacht op verdere instructies. 

Tori Shiro (@tori_shiro - she/her) is een ontwerper en bewegingskunstenaar die gespecialiseerd is in de kunst van paaldansen en tegelijkertijd verschillende ontwerp-aspecten in haar werk verwerkt. Ze houdt ervan om verschillende benaderingen in beweging te verkennen en brengt concepten en intentie in elk van haar stromingen.

Marleen Cousin
+32 479 59 66 28
info@poledanceantwerp.be
Kavka
Oudaan 14
2000 Antwerpen